3. SAYFABİYOGRAFİDÜNYAEĞİTİMEKONOMİFOTO GALERİGÜNDEMKOBİM TÜRKİYEKÜLTÜR SANATMAGAZİNSAĞLIKSİYASETSPORVİZYONDAKİLERYEREL HABERLER

2023 Top Model Of Turkey finalinin en iyi modelleri

2023 Top Model Of Turkey finalinin en iyi modelleri

2023 Top Model Of Turkey finalinin en iyi modelleri

 

2023 Top Model Of Turkey finalinin en iyi modelleri

Moda sektörüne yeni yüzler kazandırmak ve başarılı gençlerin önünü açmak için organize edilen Top Model of Turkey yarışması, Yurt dışında ülkemize dünya birinciliği getirdi.

2023 Top Model Of Turkey finalinin en iyi modellerinden olan Barış Öngel ve Burcu Altunsaray Gürcistan ‘ın başkenti Tiflis’te dünyanın en iyisi olmak için yarıştılar.

30 ülkenin yer aldığı Miss & Mister Planet Beauty Model Contest yarışmasında, Barış Öngel tüm rakiplerini geride bırakarak dünyanın en iyi ve çekici modeli seçildi. Kadınlarda ise birinciliği Güney Afrika güzeli kazandı.

     

Tiflis’e geldiği ilk günden itibaren performans ve sempatisiyle yarışmanın favorilerinden biri olan Türk modelin birinciliği sektörde sevinçle karşılandı

Jüride önemli modacıların yer aldığı yarışmada ünlü marka Kalvin Klein de yer aldı. Dünya birinciliği ödülü olarak bu markanın 2024 yüzü olma şansını da yakalayan Barış Öngel’i ilk kutlayanda bu firma temsilcisi oldu.

Televizyon ve oyunculuk konusunda iddialı olan modelimiz, yarışmadan sonra ilk röportajı Gürcistan televizyonuna verdi. “Amacım iyi bir oyuncu olarak sektörde yükselmek ve seyircinin sevgisini kazanmaktır. Umarım Gürcistan ‘a bir daha ki gelişimde beni iyi bir oyuncu olarak karşılarsınız “ dedi.

Yarışmada KKTC adına yarışan Mehmet Borne ise Türk dünyası adına bir diğer başarıya imza attı ve dünya üçüncüsü oldu.

Yurt dışında ülkemize ödül kazandıran gençlerimizi, Top Model Of Turkey ekibini ve Başkan Ali DURGUT’u kutluyoruz.

Başa dön tuşu